Het nieuwe normaal.

Raar verhaal. Ik belde naar het restaurant. Of wij een ijs koffie buiten op het terras konden komen drinken. Even de horeca spekken. Ze hebben het al moeilijk genoeg. Buiten is safe. Het mocht. Maarrrrrr, komen jullie wel uit een gezien? Huh? Ow, ja hoor. Moet ik nog bewijs meenemen? Nope. Iets ondertekenen en klaar.

Dus wij gingen op de fiets naar het terras. Kids genoten van een ijs koffie en ik Spa rood. Ik gaf aan ze door; als ze iets vragen ben ik hier met mijn kinderen en stief kinderen. Serieus. Eva zit naast Esmee in de klas. Ze spelen samen in de pauze op school. Fietsen samen buiten. Zitten samen op een muurtje buiten. En dan mogen wij niet samen buiten zitten? Terwijl je wel hutje mutje in Amsterdam mag demonstreren? Raar verhaal hoor.

Ik blijf nog steeds op afstand. Ik als volwassene kan het overdragen. De kinderen waarschijnlijk niet. Daarom mogen ze ook volgende week met z’n allen de klas in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s