Goedemorgen.

Pffff. Ik was vergeten dat er kinderen bestaan die vroeg wakker zijn. Halleluja.

Gisteravond samen een film gekeken en gedanst via YouTube. Mijn gezwollen enkel werd er niet beter van. Op een gegeven moment begon Eva te huilen. Ze durfde niet beneden te slapen. Gelukkig durfden de andere twee dames wel. Een sliep al, had dus niks te zeggen, haha.

Vanmorgen om 9:00 herrie. Waarschijnlijk waren ze al even wakker. Ik ben maar naar beneden gegaan. Goedemorgen dames! Brood in de oven gestopt. Zwembad geopend om 10:00. Warmtepomp was uit. Goed teken. Dan is het water 32 graden. Je raadt het al. De dames vlogen erin. In het water is het warmer dan daarbuiten.

Mijn kinderen slapen nog. Die worden niet voor 11:00 wakker πŸ˜…. Voor mij gaat dit een lange dag worden maar dat maakt niet uit. Joyce en Ryan komen bbq-en. Ja ja. Ik en een bbq. Was nooit mijn ding. Maar op een mooie dag met vrienden is het toch wel leuk. Ikzelf ga voor gegrilde groenten en maΓ―skolven. Njom njom.

One thought on “Goedemorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s