Hebben jullie je zwembad al besteld?

Waarschijnlijk gaan niet veel mensen op vakantie deze zomer. Het kan zijn dat je groen licht krijgt. Mijn broer en gezin zouden van de zomer naar Portugal gaan. Zij hopen op een negatief reis advies. Mogelijk geld terug. Krijgen ze groen licht? Dan gaan zij alsnog niet. Hij gaat hier om een vliegreis met mondmaskers op. Hoe dan? Hoe gaat men eten of iets drinken? Stel je voor dat je daar ziek wordt? Dit kan namelijk tussen 4 en 14 dagen gebeuren na besmetting. Dan zit je daar…. never! Lekker thuis blijven.

De campings en huisjes in Nederland zijn al aardig volgeboekt door Nederlanders. Beter toch? Ik zou zeggen, dit jaar niemand de grens over om vakantie te vieren.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben geen huisje of camping geregeld. Waren wij sowieso niet van plan. Het hoogseizoen is te duur voor mij. Wij hebben wel een zwembad. Met alles erop en eraan. Chloor tabletten, filters, noem maar op. In maart had ik ons zwembad al binnen.

Wij kunnen niet wachten! Vakantie thuis vieren! Wat wil een mens nog meer? Trampoline erbij. Salto’s in de maak. Mocht het water te koud zijn? Zetten wij toch gewoon de verwarming voor het zwembad aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s