Schoolkrijt ijs.

Ik heb het laatst al gehad over redband ijs. Alsof je een winegum/drop eet. Zo lekker. Het ijsje smaakt als een winegum. Over de helft zit een drop laagje. Mijn zoon heeft niks met ijs. Maar deze vind hij lekker!

Ik kreeg van iemand (Gerrie), de tip dat er ook een schoolkrijt versie zou zijn. Overal gezocht. In Ede heeft alleen de Albert Hein XL deze. Gisteren na een werkdag gekocht. Toen ik mijn kinderen bij hun vader ophaalde overhandigde ik deze doos. Mijn zoon zei meteen; mam, dit is de beste ooit. Zijn stiefbroer en moeder vonden deze ook lekker. De meiden niet.

2 thoughts on “Schoolkrijt ijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s