High tea op Moederdag.

Het is een beetje een gekke Moederdag voor mij. Voor de derde keer op rij valt deze in het weekend van hun vader. Dit keer ging elkaar even tussendoor kunnen zien mis. Zeg ik wel tegen de kinderen als ik ze dinsdag weer zie dat wij van Vaderdag Moederdag maken. Ook weer opgelost.

Ik had via een ex collega een bon van 32,50 gewonnen. Samen met mijn ouders en broer zijn gezin bedacht om hier een high tea van te bestellen op Moederdag…… of is dit voor mij nu Moederdag omdat wij deze dagen verwisselt hebben 😏?

Voor vijf personen bij de eetwinkel in Bennekom besteld. Wij waren met zeven. Het was even spannend of het genoeg zou zijn…. maar toen mijn broer alles opgehaald had wisten wij dat het meer dan genoeg was.

Voor ons allen was er een asperge soepje met kruiden en ei. Heeeeeeerlijk.

Quiche die je warm of koud kon eten.

Heerlijke zoete dingen. Ook nog bonbons.

Broodjes zalm en carpaccio rolletjes. Ik zie dat ik geen foto heb van de scones….

Er zaten servetten bij en verschillende soorten thee. Wat hebben wij gesmuld. Er was zelfs wat over. En oh ja, vergeet het toetje niet. Verse aardbeien, munt en slagroom.

Buiten op afstand dit met zijn allen opgegeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s