Fijne familie.

Wat doet een mens dit goed. Ik heb mij inderdaad de pleuris gewerkt. Vooral die angst in het begin om met besmette mensen te werken. De 12 uurs nachtdiensten en daarna thuis les geven. Het was soms best even heftig. Maar gered. En als je dan van deze lieve kaartjes krijgt. Dan is je dag weer helemaal goed. Inmiddels genoeg over uren om de school vakanties vrij te nemen. Ook wel weer fijn. Nu even rust. Men denkt dat het straks weer drukker gaat worden. De wachtlijsten van mensen die geopereerd moeten worden groeit namelijk. Misschien krijgen wij een werkweek van zes dagen. We gaan het zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s