Ijsjes.

Ach, ijsjes in overvloed. Mijn dochter vond vorig jaar de unicorn ijsjes van de jumbo heel erg lekker. Haar vriendinnen ook. Tot nu toe zie ik deze nog niet in de vriezer liggen. Het is al wel heel mooi weer geweest. Ik geef mijn kinderen graag een ijsje met warm weer. Drinken doen zij matig. En of je nou een sinas drinkt met mate of een water ijsje naar binnen slurpt. Beidden zijn vocht, toch?

Mijn dochter vind alles wat ijs betreft lekker. Water meloen ijs, schep ijs… makkelijk dus. Mijn zoon slaat meestal af. Ik weet dat hij dol is op drop. Citroenijs met een drop stok vond hij in het begin lekker. Nu niet meer. De verveling slaat toe. Vind ik mij ineens redband ijs. Fruit met drop. Ik ben benieuwd of deze wel aanslaat. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s