Mijn kruidentuin.

Ik heb een hele grote bak vol met kruiden. Rozemarijn, bieslook, tijm, en gekrulde peterselie. Dankzij de zachte winter hebben zij het allen overleefd. Geweldig. Mocht je een van deze kruiden nodig hebben. Je bent meer dan welkom.

Laatst was bij de Lidl de peperplant in de aanbieding. Dus ik ging hopeta, meteen de auto in voor deze plant. Najaa. Opperdepop. Ik balen. Meteen door gereden naar de praxis. Lang in de rij gestaan. Een eruit en de ander erin. Top geregeld natuurlijk. Maar dan pak je een karretje. Deze werd niet schoon gemaakt. De doekjes waren namelijk op. Chips. Slechte zaak. Gelukkig had ik in de auto mijn eigen glorix doekjes liggen.

Ik had geluk. Drie planten en nummer vier gratis. De dame achter de kassa zei; te moeilijk. Ik doe twee voor de prijs van een. Lucky me. Vier planten voor de prijs van twee. Ik heb een snack tomaten plant aan mijn vader gegeven. Moest van mijn dochter. Opa en tomaten. Die horen bij elkaar.

Ikzelf heb drie peperplanten in mijn kruidentuinen staan. Heerlijk. Ik deel ze uit en gebruik ze zelf ook vaak. En als ik een grote oogst heb? Laat ik ze drogen. Dan heb ik er in de winter ook nog plezier van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s