Onze lieve oop!

Opa en oma houden zich zo goed aan de regels om binnen te blijven! Wij zijn echt trots op ze. Zij laten de boodschappen bezorgen. En de tussen door verse producten? Die halen mijn broer, schoonzus, neef of ik voor ze.

Had ik toch ineens print werk nodig voor het huiswerk van mijn dochter. Dan stuur ik een mail naar mijn ouders. Mijn pa, oop voor de kids, print alles uit.

En dan komt hij op de fiets. Hij moest er even uit. Snap ik. Alles op gepaste afstand! De papieren legde hij op de stoep. Aanbellen. De kids bleven op afstand. Wat missen zij een knuffel van oop. En opa van hun. Ooit gaan wij dit dubbel en dwars inhalen! πŸ₯°

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s