Fijne Pasen.

Vandaag is het Pasen. Ik heb mijn β€˜normale’ paasdagen dienst. Af en toe ben je aan de beurt om met de feestdagen dienst te draaien. Van Vrijdag 22:30 tot en met dinsdag 7:30 ben ik aan de beurt. De kinderen zijn bij hun vader. Extra lang zelfs omdat ik Corona diensten draai op de IC. Fijn dat dit kan.

En fijn dat ik de kinderen tussendoor te zien krijg. Morgen, tweede paasdag heb ik even geen dienst. Dan komen ze gezellig hier brunchen. Echt helemaal top.

Wat vond ik in mijn brievenbus? Ik sliep net na een drukke IC dienst. Klabam. Iets op de deurmat. Verder gaan slapen. Toen ik wakker werd zag ik wat de klap veroorzaakte. Ik heb echt de beste familie die je je maar kan wensen. Zij verwennen ons goed.

En van bedrijven…. zo bijzonder. Donderdag kreeg ik op het werk een tas met Rituals. Vier maal handcreme en een douche gel.

Na een 12,5 uursdienst op de IC kreeg ik een reep chocolade.

En van een bedrijf die zonnepanelen op het dak van de garage van het ziekenhuis gaat leggen een zonnebloem.

Na mijn 12 uurs dienst gisteren op de operatie kamer lag er thuis op de deurmat chocolade. Van mijn lieve nicht.

Erg lief allemaal. Maar he, ik doe gewoon mijn werk. Zoveel meer mensen verdienen in deze moeilijke periode zoiets. Maar ik ben er wel blij mee. Doet een mens goed om kadootjes te krijgen. Het is een gekke bizarre wereld in het ziekenhuis. Geen woorden voor wat wij zien/meemaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s