Ons beste aankoop ooit wat lamp betreft.

Een lamp met een sensor. Is dit handig als je een kat hebt die rondloopt? Samen met mijn zoon een plan bedacht. Ik hield de lamp op een bepaalde plek. Daan kroop over de vloer. Zodra de lamp aanging. Foute boel. Lamp hoger. Het was even puzzelen. Maar hij werkt perfect! De lamp is nog nooit aan gegaan door de kat. Als ik een keer s’nachts erlangs loop dan gaat de lamp aan. Niet te fel. De kinderen worden er niet wakker van. En na 10 seconden gaat hij weer uit. Echt een super aanwinst. Een internet aankopen. Soms heb je geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s