Tulpen voor een goed doel.

Vele bedrijven hebben het nu super moeilijk. En het einde is helaas nog niet in zicht. Vreselijk. Restaurants gaan eten bezorgen of je kan het afhalen. Toch best spannend hoe ze ermee omgaan. Je bent er niet bij. Dat tasje, het bakje waar het eten inzit. Ik weet het niet. Maar ja, pas dus vier kipburgers gewonnen. Toch maar wel opgehaald. Je bent Nederlandse of je bent het niet. De friettent had de deur 30cm openstaan met een tafel ervoor. Pin automaat zag ik daar staan. Op die manier kwam je niet te dicht bij elkaar. Slim. Kunnen ze toch nog iets verdienen in deze zware tijden. Ik zag ook dat de Hema soort van gesloten was. Op de deur stond een telefoon nummer. Die kon je bellen en aangeven wat je wilt kopen. Zij verzamelen je spullen, geven dit aan via de deur en dan moet je pinnen. Steeds meer bedrijven kiezen voor de gezondheid van hun werknemers. Op Facebook zag ik tulpen voorbij komen. 50 tulpen voor 8,50. Deze worden gratis bezorgd. Bij hun moet je wel contant betalen. Prima. Geld in een zakje gedaan een dag van te voren. Deze aangegeven met een handschoen aan. Hopelijk veilig genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s