Onze grote liefde.

Ze is maar een vuilnisbak ras. Maar voor ons….. wat houden wij van haar πŸ₯°.

Ik ben nooit alleen in huis. Onze lieve Dolf volgt mij in alles zodra de wekker gaat staat ze klaar voor de slaapkamer deur. Daarna lopen wij samen de trap af. Meteen een wedstrijd; wie is het eerste beneden? Eenmaal beneden gaat de verwarming aan in de winter. In de zomer d screen naar beneden. Dan loop ik weer naar boven. Naar de badkamer. Dolfje gaat meteen in de gootsteen liggen. Helemaal in de weg. Dan duw ik haar naar links. Poets mijn tanden en was mijn gezicht. Daarna loop ik naar de slaapkamers om de kinderen wakker te maken. Dolf loopt mee. Groet iedereen. Bij alles wat ik doe volgt zij mij. En als ik tegen haar praat geeft zij antwoord. Dan maar een vuilnisbakken ras. Wel de allerliefste voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s