De tuin Corona proof maken.

Het is wel extra werk buiten het huishouden en les geven om. Maar. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hadden besloten dat wij de tuin zomer proof gingen maken. Een week geleden al. Want dat is voorlopig de plek waar de kinderen in kunnen spelen. Lucky us dat wij een tuin hebben natuurlijk.

Ik ben alvast aan het snoeien geslagen. Twee ballen aangeschaft. Mocht er een bal over de schutting gaan dan kan ik tegen de buren zeggen; lekker laten liggen. Komt morgen wel. Dan zijn de beestjes wel dood πŸ˜’. Ouderwets bellenblaas gekocht. Wat vonden zij dit ineens weer leuk. Nog een paar kleine balletjes. Extra hout voor een vuurtje. Onze mini trampoline die normaal bij het zwembad werd gebruikt om salto’s te maken staat ook weer buiten.

De tuin met schoonmaak azijn behandeld. Deze is niet meer groen! Ziet er al veel gezelliger uit. Tuinset is schoon. Een heel groot voordeel van onze tuinset is dat deze zwart is. In het voor en najaar met een beetje zon zit je op een elektrische deken.

En heel erg. Ik heb de tuin gestofzuigd. Ooit bij een collega gezien. Nu doe ik het ook. Eerst vegen. Daarna zuigen. Het kunstgras dan. Met een bezem niet schoon te krijgen. De stofzuigerzak trek daarna leeg boven de kliko. Anders kost het elke keer een stofzuigerzak. Zonde van het geld en milieu.

Een voordeel van in de tuin lunchen en spelen is dat er geen iPad is. Zo komen er fijne gesprekken. Toch een beetje vakantie gevoel. Ook daar hadden wij fijne gesprekken in de hangmat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s