Lippenbalsem voor collega’s gekregen.

Tring. De voordeurbel. Krijg ik een tas met lippenbalsem voor mijn collega’s. Op IC3 en 4 is het zwaar werken. Het zijn lange dagen van 12,5 uur. En dan dat speciale mondmasker voor en een skibril op is ook niet niks. Handen en lippen drogen uit. Wat super fijn dat wij deze lippenbalsem hebben gekregen. Ik kreeg ook nog een potje sinaasappel geur olie. Om rustig van te worden. Ik heb het meteen mijn kinderen laten opsnuiven, haha. Helemaal zenn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s