Bingo!

Om 19:30 gaan wij bingo spelen met de familie. Mijn nicht uit curaçao gaat dit regelen. Mijn zoon, dochter en ik hebben onze bingo kaarten al binnen. Hahaaa. Zo leuk. Zo gezellig. Via FaceTime gaan wij los met de familie. Echt, ik kan niet wachten. Het liefst post ik nu mijn kaarten. Niet handig.

Heel lang geleden ging ik met mijn nicht naar haar zusje toe op curacou. Ook toen gingen wij naar een bingo. Wij vroegen een getinte dame of zij een foto wilde maken van ons drieΓ«n. Prima. Ik had toen een van de eerste digitale camera’s. Die dame had de lens voor haar oog/neus. Zij maakte een foto. Wij als nichtjes zagen via het digitale scherm twee grote neus gaten. Klik. Foto gemaakt. Altijd leuk voor later. Niet wij als nichtjes bij de bingo. Wel een grote neusgat tijdens de bingo πŸ€ͺπŸ€£πŸ˜­πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s