Carnaval.

Mijn kinderen zitten op een katholieke school. Afgelopen vrijdag vierden wij daar carnaval. Altijd leuk. Helaas hebben mijn kinderen niet echt de genen van willen verkleden. Zucht. Ik begin al heel op tijd met pakjes die ze aan kunnen doen. Nikkes nakkes nada wilden zij aan.

Een dag van te voren melde mijn dochter dat zij een onesie aan wilde. Prima. Mijn zoon wilde toen nog niks anders aan dan zijn spijkerbroek. S’morgens trok ik mijn hamburger pak aan. Ik ging als vrijwilligster op school helpen met smincken. Mijn zoon keek mij aan…. hij is totaal geen vlees eter. Maar mijn hamburger vond hij waarschijnlijk toch echt wel om op te vreten. Chips. Hij wilde mijn pak hebben. Ik blij. Een zoon en een dochter verkleed. Maar ik dan? Snel mijn kast in. Yes! Ik had nog een nonnen pak hangen. De kids schaamden zich dood met een moeder als non. Jammer dan. Met z’n drieΓ«n verkleed naar school. Ik hou daarvan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s