De dag van de liefde.

Tja als dat op die ene dag bewezen moet worden, de liefde… lijkt mij niet best.

Toch is dit voor mij een bijzondere dag. Precies drie jaar geleden….. was ik een half jaar manloos. Nog kaal van de chemo. Twee jonge kinderen in huis van toen 7 en 8 jaar. De angst of ik mijn huis kon behouden en weer volledig kon werken.

Ik kreeg een schoonheidsbehandeling aangeboden door Rianne van Nutrimedics. 14 februari op Valentijnsdag zat ik bij haar in de stoel. Zij zag via een vergrootglas dat ik weer wimper haartjes kreeg, whohooo. Klein feestje gevierd.

Deze dag, 14 februari 2017, was extra beladen, moeilijk. Zonder man dat ging nog wel. Maar de volgende dag, de 15de, was de dag dat mijn tumoren verwijderd zouden worden. Je niet meer vrouwelijk voelen omdat je lichaam toch veranderd.

Inmiddels weten mijn kinderen en ik niet beter dat ik een ander lichaam heb dan de meeste vrouwen. Voor ons gelukkig helemaal normaal.

Ik hoop dat mijn zoon ooit weet wat hij met een vrouwenlichaam aan moet, hahaaaa. Ach, de natuur is mild. Wij zijn blij dat alles weer rustig is hier in huis. Met z’n drieΓ«n zijn wij gelukkig in balans πŸ™πŸΌ. Wij hebben het heel fijn samen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Voor de stelletjes onder ons; happy Valentines day. Ik ‘vier’ het op mijn manier. Ik vier het leven β€οΈπŸ’šπŸ’™πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s