Hoe gevaarlijk is wierook?

Als ik weer eens teveel knoflook en uien heb gebruikt tijdens het (Indisch) koken, ruikt onze beneden verdieping soms teveel hiernaar. Soms kan ik het hebben en soms ben ik er klaar mee.

Af en toe pakken de kinderen en ik wierook. Heerlijk die geur. Even geen etensluchten.

Op een gegeven moment kocht ik wierook in de vorm van kegeltjes. Makkelijk. Aansteken in de gootsteen en ruiken maar. Schijnbaar waren een paar van die kegeltjes uit het zakje gekomen in de bestek lade. En wat zag ik een paar weken later? Het plastic van de lade was weg. Het wierook was zonder vuur dwars door het plastic gegaan. Heel bizar.

Hoe onschuldig is wierook nu eigenlijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s