Mijn slowcooker gaat te hard.

Ik had al een vermoeden. Als ik eten in mijn slowcooker ging bereiden dan viel het mij op dat aan de linkerkant het eten soms leek aan te branden. Door veelvuldig roeren voorkwam ik dit.

Op een gegeven moment hoorde ik van iemand die dezelfde type slowcooker als mij had dat haar cake eruit kwam als een frisbee. Haar hachee leek op kolen. Mmmmh, foute boel dus. Ik had te maken met een verkeerde type.

Gemaild met de firma. Zij namen meteen mijn slowcooker terug. Het geld werd al snel terug gestort.

En wat dan? Weer dezelfde maar een andere type? Of toch stiekem met een minimale bijbetaling voor een veel slimmere type. Dit laatste gedaan. Ik ben zo benieuwd. Mijn nieuwe slowcoooker kan braden, slow cooken, is een rijst koker, een snel kookpan. Oftewel van alles in een!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s