Goede voornemens zijn nutteloos.

Ik las laatst in de krant dat veel mensen nog steeds op 1 januari goede voornemens tot zich nemen. En dat binnen een maand 75% al is mislukt. Je zou zeggen; dan begin ik er maar niet aan. Maarrrrr, de professor zegt, toch doen. Waarom? Je staat toch even voor een bepaalde tijd stil bij een goed voornemen. En dat kan zeker geen kwaad.

Mijn voornemen is al een tijdje bekent. Gezond eten. Minderen met zoetigheid. Op dit moment is dat een makkie. Ik heb namelijk een lichte hormoonpil. Ik kom daardoor niet meer om van de honger. De plint latten zijn veilig. Met de zwaardere versie hormoon pillen als ik geen eten in huis had, had ik de neiging om de plint latten van de vloer zelfs op te vreten. Zo’n honger had ik de hele dag. Ik maak nu gebruik van de fijne hormoonpillen. Alleen zijn deze niet goed voor mijn botten. Dus helaas moet ik straks weer over op die zware troep. Zucht. Ik heb nog voor een maand de lichte versie. Ik hoop dan toch echt wat kilo’s kwijt te zijn geraakt. En daarna moet ik echt gaan leren niet naar mijn hersenen te luisteren die zeggen; je hebt honger. Want, nee, dat is niet zo. Het zijn de pillen die dat zeggen. Ik hoop dat mijn koppie sterker is!

Oh ja, de meeste goede voornemens sneuvelen op 18 januari….. hoe zit het bij jou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s