Ons bolletje wol is dood.

Dit ga je niet menen….. na meerdere Russische dwerghamsters te hebben gehad namen wij een type groter. Waarom? Dwerghamster nummer 1 leefde ruim twee jaar lang. Die daarna een paar weken, toen een die vals was leefde een paar maanden. Deze ging dood en Eva zei; die was zo niet lief. Gooi maar in de kliko. Daarna weer een leuke. Ook te snel dood. Die presteerde het trouwens om het looprad kapot te krijgen. Volgens zoo en zo onmogelijk. Ok. Nieuw rad moeten kopen. Volledig zelf moeten betalen. Na 6 weken weer kapot. De hamster lag onder een afgebroken looprad. Ik was zo klaar met zoo en zo. Ik nam de kooi, de hamster en afgebroken rad mee naar de winkel. Meneer keek mij aan en zei; dit heb ik nog nooit eerder mee gemaakt. Jammer dan voor jou maar wat betekend dit voor mij? Zegt hij; een rad die in 6 weken tijd kapot gaat kan niet aan ons liggen. Helaas voor jou, jij moet de volgende gewoon volledig zelf betalen. 😳

Ik was helemaal van slag. Aan de ene kant blij dat ik een super hamster had die een rad kon slopen. Aan de andere kant niet happy omdat het weer een rib uit mijn lijf was. En zo gaat het elke keer weer. Ik hoor dit van vrienden en vriendinnen. Hamsters van Zoo en Zo gaan in no time dood. Dwerg konijnen worden ineens reuze grote beesten. Ook ons dwerg konijntje is nog groter dan een Vlaamse reus.

Het houdt een keer op om loyaal te zijn naar een dierenwinkel. Laatste voorbeeld. Ik probeerde de nagels te knippen van ons konijn. Bij nagel nummer 9 knipte ik iets teveel af. Ging bloeden. Zielig. Toch maar naar zoo en zo. Kom ik daar. Zegt mevrouw; goed werk verricht. Ik hoef nog maar 2 nagels te knippen. En jawel; ik kreeg een rekening van 10 nagels. Weer een reden om nooit meer terug te komen.

Ik koop voer vanaf nu bij de welcoop.

Dag lief bolletje wol. Het was kort maar krachtig dat je bij ons was. Leuke avonturen met je mogen beleven. Maar helaas wederom veel te kort. Ik hoop dat Eva het aanstaande dinsdag niet te zwaar oppakt. Zij weet nog van niks…… 😭

2 thoughts on “Ons bolletje wol is dood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s