Social deal.

Pas uitgevonden via via. Op een gegeven moment had ik het met vriendinnen hierover. Wij werden er bijna hebberig van. Er kwam een bon voorbij voor een pannenkoekenhuis. Voor 9 euro een voorgerecht, pannenkoek en toetje. Leuk voor je kinderen werd er gemeld. Mwah, die van mij eten zo weinig. Ik zou aan 1 zo’n bon genoeg hebben voor ons drieΓ«n. Mijn zoon zou voor het voorgerecht gaan; stokbrood. Mijn dochter lust wel een pannenkoek met spek. Dan zou ik het restje van haar opeten. Het toetje van ijs; alledrie een hap. En ik zweer het je, ze zouden daarna genoeg gegeten hebben πŸ˜‚.

Mijn eerste social deal uitje was met Liesbeth. Zij had voor 5,10 een lunch geregeld. Een kopje soep en broodje. De keuze was reuze, van een broodje brie, kroketten, omelet of tonijn salade. De rest ben ik vergeten. Ik ging voor een bruin knapperig broodje tonijn salade. Liesbeth voor een omelet. En die was grooooot. Heerlijk gesmuld. Zo’n uitje, goede deal smaakt naar meer. Ik ben benieuwd of ik iets leuks voor de kids kan ontdekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s