Een schijnbaar schone bank.

Voorheen hand wij een effen kleur bank. Je zag hier echt alles op. Drama voor mij. Voor mijn gevoel zag de bank er nooit schoon uit. Elke stofje bleef op de stoffen bank hangen.

Het was ook nog eens niet de kleur die wij gekozen hadden in de winkel. Iets met tl verlichting en licht van buiten af denk ik. Dus eenmaal thuis baalden mijn ex en ik van onze bank. Meteen vanaf dag een. De boel laten stofferen. Een soort van drukke/stippel stof. Helemaal top. Staat gezellig en je ziet er helemaal niks op.

Ook gevaarlijk. De stofzuiger ging minder vaak over de bank. Maar als ik af en toe tussen de naden voel…. chips, koek kruimels en nog veel meer. Tegenwoordig is de vaste prik om een keer per week met de stofzuiger tussen de naden te zuigen. Zo hopelijk een schone bank die hopelijk nog jaren mee kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s