Ook ons konijn is dol op de kerst.

Afgelopen vrijdag had ik nachtdienst. Dan slaap ik in het ziekenhuis. De dagen daarvoor werkte ik ook wel wat. En buiten dat hadden de kids en ik vele afspraken; orthodontist, huisarts, diner eenzame ouder, kerst diner school, etc etc. Onze kat Dolf en konijn waren best veel ‘alleen’. Konijn Bob in de woonkamer. De kat alleen in de gang/trap/zolder. Afgelopen dagen had ik niet mijn kinderen in huis πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Dus wat doe je dan? Je zet meneer konijn bij mevrouw poes in een kamer. Kerstboom erbij via een gordijn. Zo hebben onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ huisdieren toch ook de gezelligheid van de kerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s