In 24 uur een mega vakantie ervaring.

Precies een week geleden haalde ik mijn kinderen om 15:00 van school. Ik weet dat ze dol zijn op de KFC kippen popcorn. Niks zeggen. Vanaf de afslag Veenendaal niet rechtdoor maar naar links. Een grote box chicken popcorn gekocht. Die reactie! Goud waard. Daarna door naar van de Valk in Veenendaal. Ik had daar een kamer geregeld ivm met een kerstfeest van mijn werk.

In de parkeer garage riepen de kinderen al; mam, wat is het hier mooi πŸ₯°. Zo grappig dat Eva op de foto haar huiswerk mee heeft. Gemaakt in het hotel!

In onze gang….. alles was leuk, gezellig, voor het eerst in een hotel met z’n drieΓ«n in Nederland.

Onze kamer. Uitzicht over de snelweg. Aan de linker kant van de snelweg zagen wij een bord met KFC. Aan de rechterkant een M bord van Macdonalds. Zegt mijn zoon; mam, dit is mijn leven! Links kippen popcorn van de KFC en rechts de M van mama 😍. Zo schattig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s