Ik heb een mega grote verrassing geregeld voor mijn kinderen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Vrijdag de 13de……..

En toch weet ik zeker dat deze dag heel leuk gaat verlopen. Hoe dan?

Ik heb vanavond een kerstfeest van mijn werk. Enkele weken geleden samen met mijn collega’s een dansje ingestudeerd. Zo leuk om te doen. Iedereen in mijn omgeving riep; jij? Een dansje? Jawel, zelfs ik kan het. Mijn dochter was bij de oefening. Wat zag ik haar lachen/genieten.

Vandaag is de dag dat ik mijn dansje met collega’s uitvoeren mag. Wat een eer. Het feest is in van der valk Veenendaal. Mijn ouders kunnen en willen altijd oppassen. Maar er is een Dickens markt in Bennekom. Dit kan ik hun niet ontnemen. Dus wat dan te doen? Dan reserveer je een kamer in van der valk in Veenendaal. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb de goedkoopste kamer gevraagd. Wij slapen met z’n drieΓ«n in een bed. Om 15:00 gaan de kinderen vanuit school met mij mee naar de supermarkt om wat snacks te kopen. Daarna door naar Veenendaal. Genieten van onze kamer. Ik heb uitzicht over de snelweg gevraagd.

Van collega’s mogen mijn kinderen kijken naar onze dans en een hapje mee eten van het buffet πŸ₯°. Dat kost ze waarschijnlijk een droog broodje, mijn grote eters.

Wederom hopelijk weer een avontuur om nooit meer te vergeten. Mijn zoon heeft niks met vakanties naar het buitenland door de reis heen en terug. Hotels die overvol zijn tijdens het lopend buffet, die herrie. En als er dan iemand jarig is komt er vuurwerk. Voor hem rennend naar huis. Hopelijk bevalt deze korte reis hem. Vuurwerk zullen wij niet horen. Ik ben benieuwd hoe het ontbijt buffet hem bevalt wat drukte betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s