Een swiffer of een stofzuiger/stofdoek?

Als je de reclame moet geloven dan is een swiffer beter dan een stofzuiger of stofdoek. Ook ik moet zeggen dat een ‘hand’ swiffer beter werkt dan een stofdoek. Deze, helaas best dure dingen, pakken wel elk stofje en verplaatst deze niet in de ruimte. Dus hierbij, niks anders dan lof voor het swiffer doekje.

De swiffer voor de vloer ken ik persoonlijk nog niet. Ik gebruik nog steeds de stofzuiger. Volgens de reclame gooit deze laatste meer stof in het rond dan nodig is. Tja. Ik heb zeker veel stof in huis. Maar ik heb dan ook kinderen, vriendjes, huisdieren…… Dus als ik stofzuig snap ik best dat deze ook wat stof achter laat. Kan ik dit voorkomen met een swiffer vloeistoffer? Heeft iemand hier ervaring mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s