Of je worrrrst lust.

Sinds vorig jaar heb een mega grote kerstboom. Tot aan het plafond. Geweldig 😍πŸ₯°!

Ik heb gekleurde dingen erin hangen. Waarom? Dat zijn mijn beste jeugd herinneringen. Een gekleurde boom vond ik super. Ooit op een gegeven moment ging mijn moeder over op zilver. Ik vond daar niks aan. Saai. Toevallig begon mijn moeder daar van de week nog over. Zilver was chique, maar voor kinderen saai.

Dus dit jaar, zolang de kinderen nog jong zijn in leeftijd en mama jong in het hart blijven wij bij gekleurd. Staan wij er toch maar weer gekleurd op πŸ€ͺ.

Vorig jaar kocht ik een gekleurde tasjes bal voor in de boom. Dit jaar heb ik nog leukere dingen gevonden. Bij de Hema. Een rookworst voor in de boom. Geweldig. Mijn moeder was het hier zo mee eens. Er was geen worst op voorraad. Dus de laatste worst uit de etalage werd door mijn moeder gepikt/gepakt/eerlijk betaald hoor. Mijn dochter zag een hamburger hangen. Helemaal haar ding. Een hamburger van de Macdonalds. Daar kan je haar elk tijdstip van de dag mee lokken. Dus hoppa, ze kreeg een hamburger kerstbal van opa πŸ₯°. Later kwam mijn moeder nog met hele mooie soft ijsjes met spikkels in de boom. Super mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s