Buitenbeentjes.

Wij zijn er dol op. Buitenbeentjes van de Albert Hein. Ladingen komkommers haal ik hier. Als de kinderen uit school komen heb ik altijd snack tomaatjes en komkommers. De kids worden alsmaar groter en eten steeds meer. Ik ben zo 2 komkommers per dag armer. Prima. Beter dan snoep.

Wij hebben nu de buitenbeentjes ontdekt bij de Albert Hein. 3 of 4 komkommers per zak. Ik ga voor 4. Een zak kost 1,99. Dus 50 cent per komkommer. Koopie! Een eurootje per dag voor groenten vind ik prima te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s