Elke dag een wereld gerecht.

Woensdag, 2 weken geleden, met mijn dochter Lemper gemaakt.

Donderdag Italiaans. Mini pizza’s. Ik werk dan tot 17:00 (meestal mag ik eerder naar huis) en om 17:30 moeten de kids op volleybal zijn.

Vrijdags boerenkool, worst en jus. Nederlandse kost.

Zaterdag een verjaardag, Amerikaans eten, frietjes met Macdonalds saus.

Op de zondag Surinaamse bami. Met Indische ketjap gehaktballen.

Ik hou ervan. Eten van over de hele wereld. Pinterest is hierbij mijn grootste vriend. En als ik eten overhoud dan zie ik mijn dochter af en toe de koelkast openen. Zij eet bijna altijd de restjes op. Deze gehaktballen zelfs koud! En af en toe vries ik een portie in voor….. een ‘onbekende’, inmiddels een beetje bekende die het kan gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s