Energie.

Ken je dit? Ineens heb je meer dan genoeg energie. Daar gaan wij gebruik van maken. Gisteren opgeladen door een gezellige avond. Een sweet 16 feest. Vanmorgen een klein beetje uitgeslapen. Dat doet een mens ook goed.

Daarna door naar mijn ouders gegaan. Paps heeft de winterbanden geregeld voor mijn autootje. Samen de auto gestofzuigd. Deze is nu van binnen en buiten weer spik en span. Fijn, klaar voor de winter. Daarna samen gelunched. Op weg naar huis nog even de bandenspanning bijgewerkt. Goed voor de portemonnee en het milieu ๐Ÿ˜.

Eenmaal thuis heb ik mijn huis van boven tot beneden gepoetst. Een afstof gebeuren gedaan, stofzuigen, dweilen. Beddengoed gewassen van de kids en mijzelf. Nog wat leuke Sint attributen tevoorschijn gehaald. Het konijn, de kat en onze vis hebben allen een schoon hok/aquarium.

Morgen ga ik door met mijn batterij opladen. Voorheen werkte ik al mijn weekenden als ik de kinderen niet thuis had. Dit weekend heb ik mijn tijd thuis met vrienden of gewoon even alleen gepland. Ik ga met een vriendin naar een beurs. Ik heb haar al veel te lang niet meer gesproken. Maar als de vriendschap goed zit dan overwint deze alles. Maandag zie ik mijn vriendin die ik al bijna 25 jaar ken. Zij en ik hebben een band ๐Ÿฅฐ. Deze gaat nooit meer verloren. Wij voelen elkaar zo fijn aan. Als er maar iets is met de een is de ander er meteen en andersom. Zo bijzonder.

Maar voor nu, ga ik relaxen in een heerlijk warm bad. Geen Facebook, televisie of wat dan ook. Nu even 100% me time ๐Ÿ’‹.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s