Een explosie in huis.

Gistermorgen hoorde ik mij toch een knal! De kat sprong een meter de lucht in. Eva en ik zaten op de bank, keken elkaar aan…. wat was dat? Mijn zoon liep net de trap af en vroeg zich ook af wat het geweest kon zijn. Ik rende naar de voordeur, deed deze open. Welke malloot steekt zo vroeg vuurwerk af? Mijn zoon bang; mam, dadelijk schieten ze nog een rotje naar jou toe. Dacht het niet jongen. Ik wilde nog via de straat app vragen of mensen iets gezien of gehoord hadden. Toch niet gedaan…….Misschien een soort voorgevoel.

S’middags stonk het in de gang. Gek. Een soort vieze oliebollen lucht. Ik had de tassen klaarstaan voor de kinderen ivm de overdracht naar hun vader. Zo ook een gymtas van Eva. En ineens zag ik een natte plek. Tas open gemaakt. Neeeeeee, een fles smoothie finaal open gesprongen. Deze moest sinds volleybal vorige week in de tas hebben gezeten. Gekregen van mijn ouders. Die leveren elke week een fles smoothie met mango voor de kleinkinderen. Eva had de volgende dag nog gym, niks gezien of gemeld.

Vanmorgen had ik natuurlijk de verwarming aan. Tas lag daarbij. Een smoothie die ging gisten….. wat warmte erbij en kaboem! Een explosie. En een flinke kan ik je zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s