Verjaardagen vergeten.

Soms ben ik blij met Facebook. Zij geven aan wanneer iemand jarig is. Maar dan nog kan ik het vergeten.

Vroeger had toch iedereen een verjaardagskalender op het toilet? In mijn familie in ieder geval wel. Bij mij hangt deze nu op de gang. Toch minder handig. Ik moet er echt even voor gaan staan. De 1ste en 2de dag van de maand krijgt bijna iedereen geen kaart of een te laat kaart. Voorheen schreef ik alle kaarten al een maand van te voren. Dan lag er een stapel bij de voordeur. Datum erbij van de verjaardag. Een dag vantevoren bracht ik de kaart naar de brievenbus. Tegenwoordig worden er veel minder kaarten geschreven. Ik ben hier ook schuldig aan.

Schrijven jullie nog kaarten? Of gaat het toch meer via Facebook en Whatt’s app?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s