Vrijwilligers gezocht.

Om 19:30 willen wij de school versieren. Sint proof maken. Er is steeds minder animo om te komen helpen als ouder. Ik snap dit. Ook ik ben druk met het reilen en zeilen van een huishouden (in mijn uppie). Maar toch, als ik even kan, niet hoef te werken, help ik de school graag. Echt niet elke keer. Maar nu met de Sint versieringen, prima. Kerst sla ik dan waarschijnlijk wel over. Is er nog een vrijwilliger die wil komen helpen? Opa’s en oma’s zijn ook welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s