Alle doppen verzamelen.

Ik doe dit al jaren. Doppen verzamelen van pakken sap, kleine pet flesjes en pindakaas potten. Als de dop vies is gooi ik deze in de vaatwasser bij het bestek. Vieze doppen zorgen namelijk voor schimmel. Schimmel is vies.

Waarom bewaar ik de doppen? Voor een goed doel. Voor de blinde geleidde hond. Het is geen moeite voor mij om ze te bewaren. En de stichting voor blinde geleidde honden krijgen er geld voor.

Ik ken twee verzamel punten. Een via mijn werk en een via de moeder van een vriendin. Dus mocht je (schone) plastic doppen over hebben…. ze kunnen bij mij ingeleverd worden. Ik zorg dat ze goed terecht komen.

Er zijn 11 miljoen doppen nodig voor de basis opleiding van een hond, 5000 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s