Shoppen met je dochter.

Precies een week geleden….

Wij gingen samen winkelen. Wat was dit gezellig. Echt een moeder dochter ding. Nieuwe kleren gekocht. Dit was ook hard nodig. Mijn dochter is mega hard gegroeid. Ze is zelfs langer dan de kinderen uit groep 8. Zij zit in 6. Nu heeft zij weer up to date kleren. Mijn zoon heeft mooie truien. En ikzelf heb nu ook een nieuwe trui. Een tijger print. Lang geleden dat ik iets nieuws voor mijzelf kreeg. Helaas had madame geen zin in de foto sessie. Mama ook altijd met die foto’s. Voor de rest was het super gezellig met z’n vieren. Op de markt een grote warme stroopwafel gegeten. Dat hoort bij een dagje shoppen. Of een stuk worst van de Hema of een puntzak friet met mayo zodat je tot je elleboog onder de smurrie zit.

Ik ben dol op tradities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s