Met een tandenborstel op je knieën.

Ken je dit? Zit je met je knieën op de grond met een tandenborstel in de hand.

Ik zie steeds meer klusjes in huis voor meneer de tandenborstel. Ik maak er een meneer van. Die mag ook weleens iets in huis doen 🤪. De randen van de douche cabine begonnen te verkleuren. Schoonmaak azijn erop spuiten, even inwerken en borstelen maar.

Alle kleine hoekjes en kiertjes die vies zijn pak ik zo aan. Ben ik nu doorgeslagen als poets? Nee hoor. Ik doe dit niet eens maandelijks. Elke keer weer als ik op mijn knieën zit te borstelen zie ik gevangenen voor mij 😬. Maar zo voel ik mij niet hoor 👩‍👧‍👦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s