Zandsculpturen in Elburg.

Vandaag met mijn familie naar Elburg gereden. Een bijbelse tentoonstelling van zandsculpturen. Vooral de oudjes kwamen de verhalen bekend voor. Bij mij iets minder 😬. Mijn oom, met de bijnaam brompot, kan nog weleens ‘potdomme’ roepen. De dimmer moest vandaag even op zijn mond. Kan echt niet in Elburg. Mijn nichtje en ik genieten steeds van de uitjes met familie. En ondertussen zijn wij de routeplanners, gids, etc etc. Het broodje met Elburgse paling is een aanrader als je daar gaat eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s