Tuin feest proof.

Zojuist het weer voor morgen aangehoord. Het kan morgen aan het einde van de middag maar zo gaan stormen. Heeeeeeerlijk. Ik heb de screens al naar beneden bij mijn overkapping. Zo blijft alles droog. Een extra gasfles in huis voor een lekker warm vuurtje. De sta tafels worden morgen geleverd dankzij de buren. Zij nemen cupcakes mee. Iemand anders maakt een pan kippensoep. Ik heb de soep kommen al klaar staan. Niet vergeten de kat aan een riem vast te leggen anders zijn wij haar voorlopig kwijt. Zitjes klaar. Kaarsjes staan klaar om aangestoken te worden. De voorpret is al leuk. Ik ga trouwens morgenvroeg misschien eerst nog even werken. Alles voor over uren. Daarna relaxen met de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s