Nasi gangbang.

Zo dat klinkt spannend. Een vrijgezelle dame aan de nasi gangbang. Ik zal vertellen hoe dit gaat…..

Je spreekt minimaal een keer per jaar af. Dames en heren gemixed. Er wordt cola en water gedronken. Dan blijf je fit. En verder? Kletsen, grappen en grollen maken. Genieten. En waar het eigenlijk om draait; Chinees eten. Dit doen wij al jaren en jaren. Geen idee hoe lang…. nog vanaf de middelbare schooltijd of net iets daarna. Oh jee, 25 jaar jubileumfeest vergeten te vieren.

Vroeger bedachten mijn nichtje, twee vrienden en ik om jaarlijks bij elkaar te gaan eten. Was wel zo makkelijk. Wij begonnen trouwens met pannenkoeken en zelfgemaakte soepjes. Later gingen we voor gemak; chinees bestellen. De jongens eten altijd Chinese tomatensoep. En voor de rest houden wij het spannend. Waar komt toch die naam vandaan? Gewoon, vonden wij toen wij nog jong waren stoer klinken.

Toen wij vandaag in de groepsapp aangaven wie wat wilde drinken…. De een cola de ander water. Ik ging voor een glas cola en daarna water. Zegt een vd jongens; dit gaat weer een dolle boel worden. Jazeker. Als ik cola drink….. heb ik nog weleens last van het koolzuur. Gaf ik netjes aan. Zegt hij; ze zijn op dit moment op zoek naar boeren zoekt vrouw πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜¬.

Er is een hoop veranderd. Ik ben inmiddels single en de boys zijn juist aan de vrouw. Maar de klik met z’n allen is er nog steeds. Deze traditie gaat nooit meer verloren. Ik zie ons al zitten in het bejaardenhuis. Een briefje op het memo bord in de huiskamer; vergeet niet de nasi gangbang 😱🀣.

2 thoughts on “Nasi gangbang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s