Een dagboek.

Pfff, die I-pad. Ben er zo klaar mee. Ik geef toe, ik zit er zelf ook teveel op. Een spelletje. Recepten zoeken. Vragen van kinderen beantwoorden via Google. Slecht voorbeeld. of ga ik met de tijd mee?

Ik ben steeds meer bezig om dingen met de kinderen te doen wat niks met een iPad te maken heeft. In de winter spelen wij graag bord spelletjes of Mario party via de Nintendo switch; ook goed voor de lijn ๐Ÿฅฐ.

Mijn dochter schrijft graag in haar dagboek. Zo leuk. Ik verplicht haar soms dit te doen. Al is het maar een zin per dag. Zo leuk voor later. De datum erbij. Toen ik net gescheiden was en borstkanker had kregen wij twee dagboeken. Zo leuk! De kinderen moesten toen een paar keer per week van mij dingen van zich afschrijven. Fijn voor later. Wie schrijft die blijft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s