Goedkoop op vakantie.

Via een collega kon ik aan een leuk huisje in Duitsland komen. Met een half lege tank daarheen gereden. Eenmaal in Duitsland voor weinig getankt. Met z’n drieΓ«n daar boodschappen gedaan. Een andere omgeving. Genieten van elkaar. En eten waar wij zin in hebben uit onze eigen keuken. Goedkoper dan uit eten gaan. Geen stress. Veel voor weinig. En ijs? De kids mochten van mij een paar pakken ijs uitzoeken. Liefst die wij niet in Nederland konden krijgen. Ijs van de supermarkt is zoveel goedkoper dan los verkocht ijs. Dus nu veel voor weinig. Elke dag twee ijsje. Ze kozen voor bubble gum ijs. Het stokje was van kauwgom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s