Mijn kindjes en ik naar het buitenland.

Wij konden voor het eerst met z’n drieΓ«n op vakantie. In een huis via een collega. Weg van huis. Genieten van een andere omgeving! En wat genoten wij. Pannenkoeken en mini pizza’s werden gebakken. En dingen ondernemen? Met de benen wagen, scheelt weer brandstof. Wat een super vakantie hebben wij gehad. Veel genot voor weinig geld. Daar doe je het toch voor? Good old memories voor later! Dit neemt niemand ons meer af πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸ’šπŸ’™.

En natuurlijk kan ik duur op vakantie gaan in mijn uppie. Maar ik kies voor mijn kinderen. Zij zijn mijn alles. Ik ga liever met hen voor weinig weg voor een lage prijs dan ik alleen. Alles voor de kinderen ! Als zij genieten dan geniet ik extra. β€οΈπŸ’šπŸ’™

Ik geef wel toe dat het soms veel energie koste. In je uppie door de bergen rijden, opvoeden, beslissingen nemen, plan de campagne maken, koken….. maar het was de moeite waard. Voor het eerst met z’n drieΓ«n naar het buitenland, maar zeker niet voor het laatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s