Een lekkere geur in huis/brand?

Ik las laatst in de krant dat er brand was uitgebroken bij een gezin die al een week op vakantie waren. Dat is gek.

En ineens zie ik dit in mijn huis…..

Een ding in het stopcontact. Daar stop je een geur plakje in. Deze doet zeker zijn werk. De kattenbak ruiken wij niet meer sinds wij dit hebben. Wij ruiken alleen maar bloemen. Op een gegeven moment is het uitgewerkt. Geen geur meer. Dus ik kocht een nieuw geur plakje. De oude haalde ik eruit. En wat zag ik? Een brandplek. Dat is toch niet normaal? Zou zo’n apparaat echt brand kunnen veroorzaken? Ik begin het een beetje eng te vinden…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s