Neem de sleutel mee de tuin in als je buiten gaat zitten.

Mijn vader kwam met deze tip. Als je buiten in je tuin gaat zitten is het handig om de sleutel van je voordeur mee naar buiten te nemen. Ik begreep meteen waarom.

Een tijd geleden zat ik buiten. Door de wind waaide de achterdeur dicht. Door de klap ging de onderste clip van de deur iets naar beneden. Ik kwam er niet meer in. Gelukkig waren mijn kinderen thuis dus die hielpen mij toen ik op de deur klopte.

Maar mijn vader had eigenlijk een anders voorbeeld. Huisdieren die binnen blijven terwijl jij in de tuin zit….. die kunnen op de clip van de deur gaan hangen. En dan hang jij ๐Ÿคช, kan je er niet meer in. Dan is die sleutel die je bij je hebt handig om via de voordeur naar binnen te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s