Afscheid nemen voor 14 dagen met knakworst spaghetti.

Kijk toch naar die foto. Mijn dochter was net klaar met zwemmen. Wilde mij meehelpen met het eten. Maar ze had het toen al moeilijk met afscheid nemen.

Vandaag om 18:00 namen mijn kids en ik afscheid van elkaar voor veertien dagen. Best heel lang. Gelukkig zeiden paps en stiefmoeder dat de kinderen tussendoor best een keer naar mij toe mochten komen als ze mij missen. Persoonlijk denk ik dat als zij eenmaal in hun bonus gezin zijn zij zich best vermaken. Maar erg aardig dat een extra optie boven water kwam. Ik heb meteen gemeld dat dit ook andersom geldt.

Ik merkte dat de kinderen vandaag zo tegen het afscheid op zagen. Zo sneu. Ik opperde van alles. Samen zwemmen. Gedaan. Ik met Eef naar de kapper. Gedaan. Daan stuurde een vriendin van Eva naar huis; wij willen even met z’n drieΓ«n zijn πŸ₯°πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Gedaan

En dan ga je samen het eten voorbereiden. Ook weer iets via pinterest. Daan vond het uiteindelijk niks. Eva vond het heerlijk.

Samen de spaghetti in de knakworst gestoken. Even koken en klaar. Rauwkost erbij. Genieten maar. Eva en ik wel. Daan minder.

Lieve schatjes, geniet van papa, jullie bonusmoeder en S.m en S….a.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s