Wat doe je met het eten en heet weer?

Dan vraag je de kids waar ze zin in hebben. En, nee, geen pizza’s of patat. Eva in ik keken op pinterest. Daar zag zij een komkommer salade. Die was uiteindelijk ook lekker! Alles zat erin. Zuur, zoet en zout. Njom njom.

Daan had zin in krokante kip op een broodje. Die krokante kip maak ik natuurlijk wel zelf. Van kippendijen vlees. Geen kant en klare kip schnitzel. Heerlijk gegeten. Vooral de frisse salade met deze hitte. Recept zal ik een keer hierop zetten. Komt wel. Kijk anders even op pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s