Ik durf niet naar buiten.

Ik durf niet naar buiten. Vanmorgen kregen wij al de eerste klap met de hitte. Heerlijk op zolder geslapen met airco. Stellen wij hem op 26 graden in. Door de wind heb je een laken nodig. Niet te heet en niet te koud. We kunnen hem wel op 21 instellen maar dan lig je onder een dekbed. Zonde van de energie en het geld.

Wij deden de deur open van de zolder. Pfffff, wat een hitte kwam ons tegemoet. Daarna liepen wij de woonkamer in. Nog warmer. Puf zucht steun.

Rustig blijven. Ventilator aan en zitten maar. Op zich is het hier in huis nog maar 24 graden. Dus valt wel mee eigenlijk. Buiten is het bijna 40…. dat kan ik echt niet aan hoor. Alhoewel ik een zwembad heb. Maar insmeren, omkleden, laat maar even. Ik doe nu even helemaal niks.

Op het aanrecht ging het stinken. Onze overleden hamster is aan het verrotten. Maar Eva wil dat deze bij haar vorige hamster vriend begraven wordt. Ecologische zakjes om hem heen gedaan en meneer ligt nu in de vriezer. Opa komt hem vanmiddag ophalen. Dan krijgt Hammie Hamstra zijn laatste rustplek. Van min 4 graden naar plus 40. Arm beest πŸ€ͺ.

4 thoughts on “Ik durf niet naar buiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s