Een slak met rode lippenstift.

Wie kent hem niet? Sligo de slak van de kinderserie Bumba? Bij ons heel erg bekend. Zodra wij een slak in de tuin hebben heet deze Sligo. Mocht ik meneer of mevrouw slak eerder ontdekt hebben dan de kinderen? Dan zet ik deze uit. Meestal met een enkele vliegreis over de schutting. Maar van het weekend vonden wij een lieve Sligo in het kunstgras. Deze at van een restje framboos. Lekker van genieten zou ik zeggen. Je leeft maar een keer. Maar als je morgen van de bladeren eet dan krijg je van mij een enkele reis naar…… de bestemming is een verrassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s